sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Rikkaan ja köyhän ero on siinä, että köyhillä ei ole rahaa

Pankinjohtajalle ei kelvannut WC-raha.

WC:n varat lainan vakuutena?
Kirjoittanut: epätietoinen sioittaja 3.2.2008 klo 16.55

Olen itse ollut tyytyväinen WinClub / WinCapita sijoittaja jo kolme vuotta. Sijoittajan työ on onnistunut hyvin koulun ohessa kun logistiikan perustutkintoa olen opiskellut paikallisessa ammattiopistossa. Aloitin WINCLUB sijoittajan urani kahden tuhannen euron pääomasijoituksella 3 vuotta sitten. Nyt minulla on WinCapitassa sijoitustilillä yli 300 tuhatta euroa.

Olen muuttamassa äidin luota omaan asuntoon. Löysinkin jo hyvän asunnon Vantaan Korsosta jonka hintapyyntö on 240 tuhatta.

Yritin viime viikolla kysyä lainaa omasta pankista tuohon asunnonostoon ja kalusteiden ostamiseen 270 tuhatta euroa. Tarjosin vakuudeksi sitä WinCapita sijoittajarahaston osuutta, mutta pankinjohtaja sanoi että ei onnistu kun sinulla ei ole muuta tuloa edes kuin opintoraha 63,91 euroa kuussa eikä hän edes tajua mikä tämä oikein on. Sanoin kyllä että se opintoraha nousee kahteen sataan euroon kun omaan asuntoon muutan, mutta se ei kuulema vaikuta mitään. Käskin sen pankinjohtajan suksia v****n ja sanoin että haen sitten lainaa toisesta pankista ja siirryn toisen pankin asiakkaaksi.

Eli mistä pankeista te muut winclub sijoittajat olette hakeneet lainaa ja miten suuren osuuden WC-rahoista ovat pankissa hyväksyneet lainojen vakuuksiksi?

En haluaisi vielä kotiuttaa WinClub rahoja vaan yritän pitää ne tilille vielä vuoden jolloin miljoonan jälkeen otan ne kaikki käshinä ulos. Eli tämän vuoksi tarvisin lainaa asuntoon vuodeksi.

1 kommentti:

Markus Aarnio kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.