tiistai 2. syyskuuta 2008

Aitoa vimmaa

Mikähän se tämän diagnoosi on...

Mainostaja hei !
Kirjoittanut: .............. 1.9.2008 klo 11.29


Onko vähän aikaa nyt mulle ! ai on vai ! no mulla ei ole liikoja aikaa varattu tähän nyt kuuntele tarkkaan niin saat tulevaisuudessa sit miettii et kukahan se oli joka ilmaisesksi antoi ja viellä oma-aloitteesti tään !

no sosiaali-ja teveysalalle on tunkemassa kaiken näköistä hiiparia uskomushoitineen itse oppineita "psykolookeja " on vaikka mitä pään raaputtajaa hierojaa sun muita Lukekaa lääkäri /tehyn julkaisuja puskaroinnista/rahastuksesta niin ! vaikka ensin saat kaikki
kuppaajat astroloogit finnien puristelijat kantapään rasvaajat sun muut kukankastelijat "silmillesi" niin jos sulla on yhtään jäljellä ammattiylpeyttä siis tervettä niin älä mene halpaan vaan katso tämän päivän yli.

kaikki jotka vouhottaa tähtikarttojen flirttivinkkejen uskomushoitojen jne puolesta kiivaina vihasta silmät leimuten jatkavat monetkin humpuukiaan Mutta aina rehellinen laadukast tutkittu hyväksytty arvostettu hoito/palvelut /lääkkeet /voiteet jne ovat voittajina selvinneet KAIKKI "myrskyt"
ei täs muuta ku koita kestää opettele ees! valheella on lyhyet jäljet ja vastaavasti humpuukkia kauppaavat eivät ole vastuunkantajia eivät suuroia veronmaksajia kyllä pitäs jupille olla nämä asiat opetettu jo kaupiksessa jos ei kotona.
no niin nyt sitä satikutia kohta alkaa ropisee ! en minä yksin ainut ole joka puolustan! että siitä vaan.

Ei kommentteja: